بوستر پمپ اب - An Overview
بوستر پمپ اب - An Overview
Blog Article
لذا برای جلوگیری از آسیب رسیدن به لولههای آب، شیر آلات و احتمال قطعی آب در برخی نقاط شهر یا ساختمان در اثر نواسانات فشار آب باید این افزایش و کاهش فشار، کنترل و تنظیم شود. برای این منظور از بوستر پمپ که وظیفه
ساختار پیچیده و دقیق بوستر پمپ، به طور هماهنگ با یکدیگر کار میکنند تا فشار مایعات را به حد مطلوبی افزایش دهند. با توجه به کاربردهای گسترده و اهمیت بوستر پمپ در صنایع مختلف، آشنایی با عملکرد، مزایا و معایب، نکات نصب و نگهداری برای شما عزیزان اهمیت زیادی دارد.
چه زمانی نیاز به استفاده از بوستر پمپ و تقویت فشار آب وجود دارد؟
هزینه تأمین و نصب: محاسبه هزینههای تأمین و نصب بوستر پمپ.
پمپهای بوستر در انواع و مدلهای مختلفی وجود دارند. این انواع شامل پمپهای سانتریفیوژی، پمپهای جتی، و پمپهای دیافراگمی میباشند.
مزایای بوستر پمپ شامل افزایش فشار آب، تأمین آب با فشار مناسب، و کاهش نیاز به تجهیزات اضافی است. اما ممکن است هزینه نصب و نگهداری بوستر پمپ به معنایی بالاتر باشد.
محصولی با ضمانت و خدمات پس از فروش انتخاب کنید تا در صورت نیاز به فروشنده دسترسی داشته باشید.
بوستر پمپ آبیاری، یک نوع پمپ است که برای افزایش فشار آب و تأمین آب با فشار بالا به سیستمهای آبیاری استفاده میشود.
بوستر پمپ ها بر اساس دور موتور به دو نوع اصلی دور ثابت و دور متغیر تقسیم می شوند که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند.
مادامیکه در دیگر زمان ها که مصرف آب کاهش پیدا خواهد کرد، تنها بخشی از ظرفیت بوستر پمپ مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
پمپهای تناوبی: این نوع پمپها برای انتقال مایعات با فشار نسبتاً پایین و دبی متوسط مناسب هستند.
بوستر پمپ دور متغیر با این ایده که می توان بسته به نیاز ساختمان، get more info تعدادی از پمپ ها را در سیستم وارد و یا خارج نمود، طراحی شده است. به این ترتیب در خروجی آنها می توانید شاهد تغییرات دبی باشید.
الکتروموتور: کار اصلی الکتروموتور در سیستم بوستر پمپ، ایجاد حرکت و انرژی برای پمپها است. الکتروموتور مسئولیت تأمین قدرت و انرژی برای پمپها را بر عهده دارد تا پمپ ها بتوانند مایعات را با فشار مورد نیاز به جریان در بیاورند.
بوستر پمپ ها را در دو نوع دور متغیر و دور ثابت با توجه به نوع نیاز ساخته و تولید می شوند .